Orbix hoofdsponsor van "Ster van Zuid Limburg"

Ook dit jaar is Orbix hoofdsponsor van de Ster van Zuid Limburg!  

In 2019 zal het een jubilée editie worden van de "Ster Van Zuid-Limburg” voor interna­tionale juniores. Het wordt al voor de 40e keer georganiseerd. Tevens wordt er ook voor de 13e keer “De Haspengouw Tour” gereden. Dit programma wordt nog uitgebreid met een Belgisch Kampioenschap ploegentijdrijden, namelijk op zondag 6 oktober en een nationale testtijdrit te Montenaken op 23 maart.

Er zullen 25 clubs de start nemen waaronder enkele buiten­landse, Roskilde Barkop uit Denemarken, USA National Team, het National Team van Israel, het CCC team uit Polen (opleidingsploeg Van Avermaet), 2 Nederlandse teams en 1 team uit Groot Brittannië  namelijk Willebrord wil vooruit, Limburg Cycling Selectie en het Holdworth-Zeppi team (UK).

Op vrijdag 19 april zal de proloog verreden worden te Borlo.
Op zaterdag 20 april zijn wij voor de 2e maal te gast in Mopertingen voor de 2e rit Mopertingen – Mopertingen met een rit in lijn van 120 km.
Op paaszondag 21 april gaan wij te Bovelingen van start met een rit van Bovelingen – Bovelingen.
Op paasmaandag 22 april starten we te Jeuk (Voetbalterrein Huvo Jeuk) met de koninginnenrit, om via Wallonië terug te keren naar Borlo waar er nog 5 plaatselijke ronden wachten.

De weersvoorspellingen zien er alvast zeer gunstig uit om eens een kijkje te gaan nemen. 

Meer info over de "Ster van Zuid Limburg" vind je hier: https://www.stervanzuidlimburg.be/