Onze troeven.

In alles wat we doen staat de circulaire economie centraal. Van de duurzame, hoogwaardige materialen die we produceren, tot onze innovatieve technologieën om de levensduur van grondstoffen te maximaliseren.

Duurzame materialen

Duurzame materialen

Orbix is gespecialiseerd in materialen voor de bouw- en staalsector. We vervaardigen ze van allerhande grondstoffen: van natuurlijke oorsprong of uit restfracties. Eén constante is echter gewaarborgd: onze kwaliteit.

Innovatieve technologieën

Innovatieve technologieën

Het is onze ambitie om een zerowastebedrijf te zijn. Daarom sleutelen we permanent aan onze technologieën. Bovendien zijn we non-stop op zoek naar creatieve, innovatieve oplossingen om het leven van grondstoffen zo lang mogelijk te maken en naar slimme manieren om bijproducten en reststromen opnieuw in te zetten. Onze expertise op dat vlak delen we graag met u.

Logistieke diensten

Logistieke diensten

Ook op het vlak van logistiek streven we naar een minimale ecologische voetafdruk. Daarom zetten we in op een eigen logistieke dienstverlening, waar ook u op kunt rekenen.

Nieuws

Orbix hernieuwt ISO 14001 milieubeheersysteem certificaat

Orbix hernieuwt ISO 14001 milieubeheersysteem certificaat

17-12-2018 |

ISO 14001: 2015 is een gestandaardiseerde en internationale standaard voor milieubeheersystemen waarmee alle milieugerelateerde processen continu worden geoptimaliseerd door risico's te beheersen en kansen te benutten. Orbix is sinds 2017 gecertificeerd volgens deze...

Dag van de wetenschap @ VITO

Dag van de wetenschap @ VITO

26-11-2018 |

On the yearly "Dag van de Wetenschap" our partner VITO invited Science Geek and TV host Lieve Scheire to talk about the Carbstone. During the whole day Lieve provided several performances for a large numbers of visitors. VITO created also an exhibition stand for the...

Our partners

Aachen University
GO4CIRCLE
ULG
ULB
Ugent
KUL
CTP
Ovam
TUD
UCLL
UA
Vito
INISMa
WTCB
OCW - CRR
Geos
Servaco