Onze troeven.

In alles wat we doen staat de circulaire economie centraal. Van de duurzame, hoogwaardige materialen die we produceren, tot onze innovatieve technologieën om de levensduur van grondstoffen te maximaliseren.

Duurzame materialen

Duurzame materialen

Orbix is gespecialiseerd in materialen voor de bouw- en staalsector. We vervaardigen ze van allerhande grondstoffen: van natuurlijke oorsprong of uit restfracties. Eén constante is echter gewaarborgd: onze kwaliteit.

Innovatieve technologieën

Innovatieve technologieën

Het is onze ambitie om een zerowastebedrijf te zijn. Daarom sleutelen we permanent aan onze technologieën. Bovendien zijn we non-stop op zoek naar creatieve, innovatieve oplossingen om het leven van grondstoffen zo lang mogelijk te maken en naar slimme manieren om bijproducten en reststromen opnieuw in te zetten. Onze expertise op dat vlak delen we graag met u.

Logistieke diensten

Logistieke diensten

Ook op het vlak van logistiek streven we naar een minimale ecologische voetafdruk. Daarom zetten we in op een eigen logistieke dienstverlening, waar ook u op kunt rekenen.

Nieuws

Orbix & Salon Métamorphoses

Orbix & Salon Métamorphoses

25-11-2019 |

Salon Métamorphoses in Marche-en-Famenne, dat is waar Belgische producenten hun innovatieve ‘supermaterialen’ en knowhow voor de toekomst tentoonstellen. Tal van sectoren waren er aanwezig: van textiel en bouw tot de digitale en chemische wereld. Uiteraard kon Orbix niet...

Orbix te gast bij Bond Beter Leefmilieu

Orbix te gast bij Bond Beter Leefmilieu

26-04-2019 |

Connect2Change, het klimaatcongres dat het middenveld, burgerbewegingen, het bedrijfsleven, ondernemers, academici en politici samenbrengt, werd georganiseerd door Bond Beter Leefmilieu.

Een goed gevuld programma met ondermeer een kopstukken debat over klimaat en...

Our partners

Aachen University
GO4CIRCLE
ULG
ULB
Ugent
KUL
CTP
Ovam
TUD
UCLL
UA
Vito
INISMa
WTCB
OCW - CRR
Geos
Servaco