Onze troeven.

In alles wat we doen staat de circulaire economie centraal. Van de duurzame, hoogwaardige materialen die we produceren, tot onze innovatieve technologieën om de levensduur van grondstoffen te maximaliseren.

Duurzame materialen

Duurzame materialen

Orbix is gespecialiseerd in materialen voor de bouw- en staalsector. We vervaardigen ze van allerhande grondstoffen: van natuurlijke oorsprong of uit restfracties. Eén constante is echter gewaarborgd: onze kwaliteit.

Innovatieve technologieën

Innovatieve technologieën

Het is onze ambitie om een zerowastebedrijf te zijn. Daarom sleutelen we permanent aan onze technologieën. Bovendien zijn we non-stop op zoek naar creatieve, innovatieve oplossingen om het leven van grondstoffen zo lang mogelijk te maken en naar slimme manieren om bijproducten en reststromen opnieuw in te zetten. Onze expertise op dat vlak delen we graag met u.

Logistieke diensten

Logistieke diensten

Ook op het vlak van logistiek streven we naar een minimale ecologische voetafdruk. Daarom zetten we in op een eigen logistieke dienstverlening, waar ook u op kunt rekenen.

Nieuws

Orbix verovert de Limburgse Innovatie Award 2023

Orbix verovert de Limburgse Innovatie Award 2023

01-02-2024 |

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Orbix, toonaangevende partner in duurzame bouwmaterialen en technologieën, de prestigieuze Limburgse Innovatie Award van 2023 heeft gewonnen. De Innovatie Award 2023 is een erkenning van ons voortdurende streven naar innovatie en...

Minister Jo Brouns op bezoek bij Orbix

Minister Jo Brouns op bezoek bij Orbix

19-01-2024 |

Vlaanderen is een absolute topregio op het vlak van innovatie... en bij Orbix dragen we graag ons steentje bij! Vandaag kwam minister Jo Brouns, in het gezelschap van de schepen van economie van Genk Toon Vandeurzen, kijken hoe onze gepatenteerde Carbstone-technologie...

Our partners

Aachen University
Denuo
ULG
ULB
Ugent
KUL
CTP
Ovam
TUD
UCLL
UA
Vito
INISMa
WTCB
OCW - CRR
Geos
Servaco