Onze troeven.

In alles wat we doen staat de circulaire economie centraal. Van de duurzame, hoogwaardige materialen die we produceren, tot onze innovatieve technologieën om de levensduur van grondstoffen te maximaliseren.

Duurzame materialen

Duurzame materialen

Orbix is gespecialiseerd in materialen voor de bouw- en staalsector. We vervaardigen ze van allerhande grondstoffen: van natuurlijke oorsprong of uit restfracties. Eén constante is echter gewaarborgd: onze kwaliteit.

Innovatieve technologieën

Innovatieve technologieën

Het is onze ambitie om een zerowastebedrijf te zijn. Daarom sleutelen we permanent aan onze technologieën. Bovendien zijn we non-stop op zoek naar creatieve, innovatieve oplossingen om het leven van grondstoffen zo lang mogelijk te maken en naar slimme manieren om bijproducten en reststromen opnieuw in te zetten. Onze expertise op dat vlak delen we graag met u.

Logistieke diensten

Logistieke diensten

Ook op het vlak van logistiek streven we naar een minimale ecologische voetafdruk. Daarom zetten we in op een eigen logistieke dienstverlening, waar ook u op kunt rekenen.

Nieuws

Bouwen we straks huizen met CO2 in plaats van cement?

Bouwen we straks huizen met CO2 in plaats van cement?

25-03-2019 |

De Vlaamse regering investeert twintig keer 20 miljoen euro in onderzoek naar de opvang en het her­gebruik van koolstofdioxide.
Een ‘moonshot’, noemt Vlaams minister van Innovatie Philippe Muyters (N-VA) het, een langetermijninvestering in de hoop een...

Orbix hosts workshop at Slag Valorisation Symposium

Orbix hosts workshop at Slag Valorisation Symposium

18-03-2019 |

The “International Slag Valorisation Symposium” is a benchmark in the domain of slag engineering and zero-waste slag valorisation. It aims at contributing towards near zero-waste processing and processes and closed material loops by offering to researchers, industrial...

Our partners

Aachen University
GO4CIRCLE
ULG
ULB
Ugent
KUL
CTP
Ovam
TUD
UCLL
UA
Vito
INISMa
WTCB
OCW - CRR
Geos
Servaco