Onze troeven.

In alles wat we doen staat de circulaire economie centraal. Van de duurzame, hoogwaardige materialen die we produceren, tot onze innovatieve technologieën om de levensduur van grondstoffen te maximaliseren.

Duurzame materialen

Duurzame materialen

Orbix is gespecialiseerd in materialen voor de bouw- en staalsector. We vervaardigen ze van allerhande grondstoffen: van natuurlijke oorsprong of uit restfracties. Eén constante is echter gewaarborgd: onze kwaliteit.

Innovatieve technologieën

Innovatieve technologieën

Het is onze ambitie om een zerowastebedrijf te zijn. Daarom sleutelen we permanent aan onze technologieën. Bovendien zijn we non-stop op zoek naar creatieve, innovatieve oplossingen om het leven van grondstoffen zo lang mogelijk te maken en naar slimme manieren om bijproducten en reststromen opnieuw in te zetten. Onze expertise op dat vlak delen we graag met u.

Logistieke diensten

Logistieke diensten

Ook op het vlak van logistiek streven we naar een minimale ecologische voetafdruk. Daarom zetten we in op een eigen logistieke dienstverlening, waar ook u op kunt rekenen.

Nieuws

SprimontBlue® vertegenwoordigd op Salon Habitat

SprimontBlue® vertegenwoordigd op Salon Habitat

01-02-2017 |

Rechtstreeks uit de steengroeven van Sprimont en Chanxhe naar jouw huis of tuin. Carrières de Sprimont stelde zijn Belgische blauwe hardsteen, SprimontBlue®, voor tijdens Salon Habitat, de grootste bouwbeurs in Wallonië.

Orbix aanwezig op Pollutec 2016

Orbix aanwezig op Pollutec 2016

01-02-2017 |

Milieuwetgeving is actueler dan ooit. Steeds vaker zoeken industriebedrijven naar milieuvriendelijkere oplossingen. Van 29 november tot en met 2 december bracht Pollutec 2016 al deze bedrijven samen onder één dak tijdens de 27ste editie in Lyon Eurexpo. Als vooruitstrevend bedrijf was ook Orbix aanwezig. Bezoekers maakten kennis met de Carbstone technologie, Orbixblokken en Cubifer.

Onze partners

Aachen University
ULG
ULB
Ugent
KUL
CTP
Ovam
TUD
UCLL
UA
Vito
INISMa
WTCB
OCW - CRR
Geos
Servaco